Hem Okategoriserade Grattis Chryso tio år!

Grattis Chryso tio år!

Chryso Nordic i Lerum fyller tio år i år. Enligt vd:n Anders Svensson har det varit tio väldigt utvecklande år. 

– Vi har utvecklat vår verksamhet, vår personal och har jobbat tillsammans med R&D (Research and development) för att utveckla produkter redan från start. Det känns som att det är en gemensam nämnare. Vi började från noll i mars 2008 och har utvecklat ett företag som dåvarande leverantörer ville förvärva, nu arbetar vi i såväl Sverige, Norge och i Danmark, .

Anders Svensson, vd för Chryso Nordic.

Vad har varit roligast?
– Möten. Både med människor i branschen, nationellt och internationellt, men även möten med olika typer av betongvarianter och sätt att producera. Att se vilka möjligheter som finns och hur man gör i andra länder har varit väldigt roligt och inspirerande! Vi har ett gott samarbete med våra nuvarande ägare och tidigare leverantörer och det är mycket roligt och givande att lära sig av andra och se skillnader. Att möta betongutmaningar och lösa problem som uppstår är en del av vardagen och det är väldigt roligt att kunna erbjuda en lösning till våra kunder och samarbetspartners som funkar och bidra till en tryggare betongvardag. Vi vill att den skall rulla på utan större överraskningar, att man skall känna trygghet i sin betong.

Vad har varit den största utmaningen?
– Som livet generellt – balansen mellan jobb och fritid. Som små- och egenföretagare är det inte alltid en tydlig gräns. Att nästan hela familjen är engagerade i företaget kanske inte har underlättat i det perspektivet, även om det absolut har haft andra fördelar!

Hur tror ni att det ser ut om tio år för Chryso?
– Att utvecklingen fortsätter både inom vår organisation och av våra produkter. Att vi vuxit oss starkare och etablerat oss på den nordiska marknaden och bistår fler betongproducenter med vår expertis, teknisk assistans och våra produkter. Att vi fortsätter att möta fantastiska människor i branschen och att nya utmaningar som ställs på betongen. Vi tror det är lika roligt om tio år som det är idag!