Hem Okategoriserade Innelistan vecka 23: WSP intar Betonggalan!

Innelistan vecka 23: WSP intar Betonggalan!

En konstig vecka, där torsdag känns som måndag och tisdag som fredag, går mot sitt slut. Och här kommer innelistan.

3. Biennalen i Venedig.
Arkitekturidéer i massor, arkitekter i ännu fler massor och Tidskriften Betongs chefredaktör på plats. Venedig är inne just nu.

2. Regeringen.
Efter ett års betänketid beslutade man att inte fullt ut gå på Naturvårdsverkets linje när det gäller utökade Natura 2000-områden på Gotland. Därmed räddas cementindustrin i Slite och vi tror inte att det påverkar naturen nämnvärt. Viktigt när balansen mellan industriella värden och bevarande av naturen eftersträvas.

1. WSP
Första konsultbolaget att inse att det är på Betonggalan det händer. Samhällsbyggnadsbranschens största event kryllar av konsulternas kunder och framtida arbetare. WSP fattade det före de andra konsulterna och går med som utställare. WSP är mest inne just nu!

Jury: Roger Andersson