Hem Betongbruden Helikopter på jobbet

Helikopter på jobbet

Betongbruden

Jag var ledig torsdag-fredag för att jobba som funktionär på en stor hästtävling. På fredagen ringer min kollega mig:
”Vet du vad jag ska göra på måndag?”
”Nä..?”
”Jag ska på helikopterlossning….”
”Näe?! Va fan!! Det är min DRÖMLOSSNING! Jävla *transportledarens namn*! Jag ska ringa honom!”
”Nä, gör inte det! Då kanske jag blir av med det uppdraget…
”Närå, jag ska bara skälla lite!”

Jag ringde transportledaren och sa nåt om att nu var det dags att sluta på jobbet, att jag kände mig mobbad, bortvald, kränkt, åsidosatt och allt däremellan. Transportledaren som inte hade en aning om att jag älskar helikoptrar och verkligen, VERKLIGEN vill lossa till helikopter stammade nåt om att nu kunde han ju inte ta ifrån kollegan jobbet. Nä, sade jag, det fattar jag med men han kunde ju tänka på mig om det blir någon mer sådan lossning. 
Givetvis ”skälldes” det med glimten i ögat!

Kollegan ägnade sedan helgen och måndagen åt att mobba mig. Vad jag än skrev på Facebook så hänvisade han till sin helikopterlossning. Jag kontrade med hur mycket jag hatade honom, haha. Jargong när den är som bäst!

Kollegan fotade och filmade i alla fall lossningen (ser nedan) som går till så att man fyller en bask med betong och sen kommer helikoptern och ställer ner en tom bask. Medan den fulla flygs bort så fyller man den tomma och det upprepas tills gjutningen är klar eller bilen tom.

Kollegan sa senare på måndagen att han hade funderat hela fredagen om han skulle ge mig körningen, men att han tog den själv då han kände att han kanske aldrig mer skulle få en sådan chans. Helt rätt gjort tycker jag som blev rörd över att han ens tänkte tanken!