Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Spurten mot Midsommar!

Måndagsbloggen: Spurten mot Midsommar!

Chefredaktör Roger Andersson bloggar varje måndag.

Nu är det spurten före midsommar. Det man inte hinner nu det hinner man inte. Å andra sidan är det man inte hinner nu inaktuellt i augusti.

Själv har jag några intressanta möten, bland annat idag när jag ska få berättat för mig om en ombyggnad av ett gammalt magasin ritat av Lewerentz. Det ska bli ett boutiquehotel! Kan det bli bättre?

Sen är det fullt sprut att planera höstens nummer. Som sagt, det man inte hinner före midsommar…

Idag spelar Sverige fotbolls-VM. Det är oerhört stort. För er som inte förstår kan man likna VM i fotboll med att de absolut bästa skådespelarna i världen spelar in en film vart fjärde år. Och du kan bara se den live vid ett visst klockslag. Skulle du missa det?

Själv ska jag på något så innovativt som ett eventseminarium hos Creative Meetings där föreläsningar varvas med matchen. Temat är ”Hur gör man ett bra event?” Får se om jag kan sno något till Betonggalan.

Min midsommar blir som vanligt i Roslagen med senapssill, OP och glutenfri öl. Såna finns faktiskt och de smakar helt ok. Inte som Bellmans, men man kan låtsas.

En dam några säten framför mig talar i telefon så hela vagnen hör och hon berättar att Midsommar är en ganska negativ helg för henne. Hon är ensam och orkar inte så mycket. Tråkigt att höra, men ett annat, nyttigt perspektiv.

Till sist går tankarna till vår betongbilschaufför som välte med bilen i Stockholm i fredags. Krya på dig och kom snart tillbaka!