Hem Betongbruden En chaffis på kontoret

En chaffis på kontoret

Betongbruden

I måndags hade jag ett lite annorlunda arbete då jag jobbade på kontoret som assistent åt kontorschefen.

Jag sade för ett tag sedan mest på skämt att det vore toppen för min risiga kropp att jobba en dag i veckan på kontoret, gärna i anslutning till helgen då det blir som en långhelg. Vips så verkar det kanske bli något av det. I alla fall tillfälligt och kanske inte varje måndag men det visar sig. Min förhoppning är att det blir någorlunda kontinuerligt för dels finns det en hel del att göra och dels tycker jag att det är roligt att få lära mig nya saker. Sedan känns det som att jag kanske kan tillföra något eftersom jag kommer från “fältet”. Även om flera av de på kontoret har jobbat ute på fältet förut så gör de inte det idag, och saker förändras ju.

Jag ska dessutom bli skyddsombud, det känns roligt eftersom arbetsmiljö/säkerhet/hälsa är stora intressen hos mig och jag är redan väldigt engagerad i vår arbetsmiljö. Min förhoppning är dessutom att jag kanske kan vara någon att prata med/genom om man av någon anledning inte vill prata direkt med sin chef. Det är redan folk som har sagt att det behovet finns. Den funktionen vill jag att även andra företags anställda ska veta att de kan använda om de känner behov.

Under tiden jag jobbade så stod betongbilen på verkstaden och fick en liten lista med grejer åtgärdade. Tyvärr hände något med ena spegeln så halvvägs hem upptäckte jag att den höll på att ramla av. Dess värre höger spegel som är helt nödvändig när man kör lastbil. Försökte säkra den så att jag i alla fall inte skulle tappa den på vägen och körde hemåt försiktigt. Tog mig hela vägen hem och efter ett samtal till transportledaren så fick jag byta till en närmare fabrik dagen efter och då börja dagen med att åka till Scania och byta spegel.

Efter nästan elva timmars jobb var det dags att åka hemåt, nöjd och glad och helt slut i huvudet efter allt ovant tänkande!