Hem Okategoriserade Mapei hårdsatsar på RUBS

Mapei hårdsatsar på RUBS

Niklas Tjeder rekryterar nytt folk.

Mapei hårdsatsar på området RUBS (Renovering, Underhåll, Betong och Specialgolv) och rekryterar Anders Kolmodin och Jonas Samuelsson.

Mapei är i en intensiv utvecklingsfas där Anders och Jonas kommer att hjälpa oss att bygga upp vår nya avdelning RUBS, med fokus på härdplast- och betongrenoveringsprojekt, säger Niklas Tjeder, vd på Mapei AB.

Anders Kolmodin har tidigare varit anställd på Rescon (nuvarande Mapei) men har de senaste 13 åren arbetat på Flowcrete, senast i rollen som säljteamledare. Han börjar som säljchef för RUBS men kommer också hantera mellan- och östra- och norra Sverige. Även Jonas Samuelsson kommer ifrån Flowcrete där han de senaste 22 åren jobbat som produktutvecklare och säljare. Han kommer ansvara för södra- och västra Sverige.

Niklas Tjeder är mycket nöjd med rekryteringen:

– Med deras gedigna erfarenhet kommer vi att täppa igen den kunskapslucka vi under en tid haft inom detta område.