Hem Okategoriserade ”Satsat stort på att tänja gränserna ytterligare”

”Satsat stort på att tänja gränserna ytterligare”

Milwaukee

Milwaukee lanserar en ny borrmaskin, slagborrmaskin och slagskruvdragare i M18 Fuel-serien.

– När vi lanserade våra ursprungliga M18 Fuel-maskiner 2012 stärkte vi vårt ledarskap i detta segment genom att konstruera den perfekta kombinationen av batteridriven teknik och mekanisk design för verktyg avsedda för yrkesproffs med höga krav. För vår tredje generation av borrmaskiner och slagskruvdragare har vi satsat stort på att tänja gränserna ytterligare, säger Tobias Jönsson, produktchef för Milwaukee, i ett pressmeddelande.

Enligt Milwaukee är de ny maskinerna marknadens mest kompakta lösningar samtidigt som de ökar kraften med 60 procent jämfört med Milwaukees icke kolborstfria motorteknik.

– Tack vare omfattande forskning och investeringar kan vi stolt lansera nästa genombrott för M18 Fuel som bygger på en mindre men ändå kraftfull motor, effektivare elektronik och en oslagbar mekanisk design som minskar båda verktygens storlek rejält, säger Tobias Jönsson.

De nya maskinerna är kompatibla med det övriga M18-sortimentet som numera omfattar fler än 135 verktyg och drivs med samma sorts batterier.