Hem Okategoriserade ”Fantastiskt roligt att välkomna Jenny i teamet”

”Fantastiskt roligt att välkomna Jenny i teamet”

Foto: Cementa.

Jenny Larsson är ny distriktschef för Cementa region Syd och därmed kundernas kontaktperson i södra Sverige med utgångspunkt från Malmökontoret.

– Det ska bli riktigt kul att komma igång i min nya roll och jag ser fram emot att komma ut och träffa våra kunder, säger Jenny Larsson.

Hon kommer närmast från Beijer Bygg, där hon arbetat som säljare inom fasad- och betongavdelningen, och övertar rollen efter Lars-Åke Andersson som varit distriktschef i drygt 20 år.

– Fram till att Lars Åke Andersson går i pension under våren kommer vi arbeta sida vid sida och jag får därmed en bra och gedigen introduktion till verksamheten och kundstrukturen.

Närmast väntar ett besök vid Cementas fabrik i Degerhamn, ett antal betongutbildningar och kortare praktikperioder ute hos betongtillverkare för att få kunskap om hur cementprodukterna används i byggandet och hur kundernas arbetsvardag och behov ser ut.

Cementas försäljningschef Mats Hellström är glad över nyförvärvet:

– Öresundsregionen är en viktig och expansiv marknad med stor prioritet för oss på Cementa. Att hålla en hög närvaro och servicegrad är en självklarhet och därför känns det fantastiskt roligt att välkomna Jenny i teamet. Med lokal förankring och stor entusiasm kommer vi genom Jenny att fortsätta vara den självklara bindemedelspartnern i byggindustrin i regionen.