Hem Betongbruden Trångt och härligt!

Trångt och härligt!

trangt

BetongbrudenIdag var det en riktigt rolig dag. Den började med en körning till en adress där det varnades för att det skulle vara väldigt trångt. Jag åkte dit och gick ur och kollade, och jo, det var lite trångt.

Största problemet var en vägg på högersidan som hade den dåliga smaken att inte stå rakt. Dessutom hade man strax innan betongpumpen ett hål på höger sidan som man inte ville backa ner i. Det gjorde att jag var tvungen att vika in höger spegel, och det vill man helst inte göra på lastbilar för då ser man ju inget bakåt på den sidan. Med ett bra samarbete med pumpföraren och ett par omtag så kom jag på plats.

Senare på dagen fick jag ett jobb ut till ett villaområde. Körde efter GPS’en som dirigerade in mig på en gata där halva vägen saknade asfalt. Hm… undrar om det satt nån skylt där i korsningen tänkte jag medan jag smög framåt. Runt en krök möter jag plötsligt ett asfaltsläggarlag på väg mot mig, med en vakt i täten. Jäklar, tänkte jag, det fanns bergis en skylt, fasen vad pinsamt!

Jag pratade med vakten som sade att nädå, det finns ingen skylt men han skulle ha stått vid en omledningsväg. Jag fick backa ungefär 300 meter och ta in på en annan liten gata. Tråcklar mig fram till kunden och lossar.
Efter det så gällde det att hitta ut igen… Det började bra, men sedan mötte jag ett gäng personbilar som fick låna grannarnas uppfarter för att jag skulle kunna passera, sedan möter jag en lastbil vilket det absolut inte fanns plats till. Fick sicksacka mellan parkerade bilar, träd och gångtrafikanter.

Jag älskar sådana här jobb, ju trängre och bökigare desto roligare! Kunde jag specialisera mig på sådana jobb skulle jag gladeligen göra det. Humöret var på topp resten av dagen!