Hem Betonggalan Tidskriften Betong nominerad till Tidskriftspriset

Tidskriften Betong nominerad till Tidskriftspriset

Alla vinnare av Tidskriftspriset 2017.

Tidskriften Betong har nominerats för Betongalan till Tidskriftspriset 2018. Betonggalan är en av fyra utvalda kandidater i kategorin Årets Tidskriftsevent.

– Det är en glädje att återigen se vilken otrolig kreativitet och vilka riktiga mediestjärnor som finns i vår bransch. Jag ser med spänning fram emot Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan där vinnarna utses, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter.

Enligt motiveringen lyfter Betonggalan “på ett professionellt sätt sponsorerna med ”The Concrete Show” och nutida viktiga ämnen för branschen såsom att nå målet 50/50 kvinnor/män samt branschens uttalade mål att sänka koldioxidavtrycket med 50 % inom fem år. Hatten av för Betonggalan som förenar nytta med nöje och dessutom en bra vinst”.

Vinnarna utses på Cirkus i Stockholm den 7 november.