Hem Design Gjut betong på Open House Stockholm

Gjut betong på Open House Stockholm

Open House Stockholm

prova att gjuta i betongUnder festivalen Open House Stockholm 5-7 oktober kan allmänheten bekanta sig med materialet betong på närmare håll och få prova på att gjuta föremål under sakkunnig ledning.

Betongtekniker visar och hjälper besökarna att gjuta i mindre formar och föremålen kan hämtas efter några timmars härdning. Bakom arrangemanget står Svenska Betongföreningen och tältet är öppet fredag 12-16, lördag 10-16 och söndag 10-15. Aktiviteten är lämplig för hela familjen men barn måste ha med sig en vuxen person av säkerhetsskäl.

Under Open House-festivalen kan man också passa på att besöka en mängd intressanta byggnader i Stockholm som kvarteret Garnisonen på Östermalm, kvarteret Rosteriet på Liljeholmen, kvarteret Forskningen med KTH Live in lab på KTH:s område samt A house, den tidigare Arkitekturskolan.

Programmet för Open House Stockholm hittar du här >>