Hem Okategoriserade ”Alla våra betongkunniga på plats”

”Alla våra betongkunniga på plats”

oh

Som tidigare meddelats från Svenska Betongföreningen är det dags för Open House Stockholm den 5-7 oktober. Det är en festival där allmänheten bjuds in till guidade visningar av unika och spännande byggnader i staden.

Festivalen kommer att äga rum över hela Stockholmsområdet och erbjuda olika programpunkter under hela helgen. På Osquars backe 2, utanför Kungliga Tekniska högskolans entré, får besökarna möjlighet att pröva på att gjuta mindre föremål i betong med hjälp av Webers betongexperter och få med sig sin egen skapelse hem, ett roligt sätt att bekanta sig med materialet och dess möjligheter.

– Vi har alla våra betongkunniga på plats denna helg – produkttekniker, teknikspecialist, produktchef och betongsäljare – så besökarna kan fråga om allt från dekorations- till konstruktionsgjutningar. Vi har hela bredden och kunskapen med oss till Open House, säger Rikard Carlsson, objektsäljare på Weber.

Tider för pröva-på:
Fredag 5 oktober kl. 12-16
Lördag 6 oktober kl. 10-16
Söndag 7 oktober kl. 10-15

Open House Stockholm arrangeras av den ideella föreningen med samma namn och syftar till att involvera allmänheten i stadens utveckling och stimulera intresset för arkitektur och samhällsbyggande. Open House Stockholm är en del av det globala nätverket Open House Worldwide. Föreningarna Samhällsbyggarna, Samhällsbyggnadslänken, Stockholms Arkitektförening och Stockholms Byggnadsförening är grundare av Open House Stockholm.