Hem Betongbruden Betongbruden: ”Eat, sleep, concrete”

Betongbruden: ”Eat, sleep, concrete”

Betongbruden

Förra veckan blev det inte mycket kört. På måndagen jobbade jag på firmans kontor. På tisdagen åkte jag till Volvo och pratade med en av deras säljare samt provkörde en lastbil med den hytten som vi är intresserade av.  Som vanligt är jag lite för kort (och tjock!) för att sitta helt bra men den kändes ändå helt ok. Stolen var bekväm med en rätt så vettig extra stoppning vid ryggraden som gav stöd och underlättade en god hållning.

Sedan for jag iväg till Scania och pratade med en av deras säljare om en motsvarande bil. Tyvärr fanns det ingen möjlighet att provköra så det får bli en annan gång. Just nu har Volvo ett litet övertag tack vare sitt nya styrservossystem som gör bilarna löjligt lätta att styra. Jag behöver dock provköra en Scania för att jämföra. Dagen avslutades på en fabrik för ett möte mellan mig, en fabriksanställd och våra närmaste chefer.

Torsdagen blev det återigen kontorsjobb eftersom jag skulle vara med på ett möte med firmans pumpmaskinister kl 16. Det var ett bra möte med fokus på de ständigt aktuella ämnena säkerhet och arbetsmiljö.

Just ja! Jag har beställt en tröja med trycket ”Betongbruden” framtill och texten ”eat, sleep, concrete” på ryggen. Googla det sistnämnda så hittar ni bilder. Tröjan blir svart med ljusgrönt tryck och är framför allt tänkt att ha på de loppisar jag åker och säljer på flera gånger om året. Det ska bli kul att se om den blir bra. Det planeras även för en betongrelaterad tatuering men det får bli senare. En hemsida är också på gång, det är bara lite för mycket jobb på jobbet som tydligen måste gå före. Jag har försökt förklara för chefen att jag inte har tid att jobba men då svamlade han något om att slavar inte kan säga upp sig utan måste säljas… Jag får väl jobba kvar ett tag till antar jag. Tur att jag har världen bästa jobb!