Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Den enda vägen är uppåt!

Måndagsbloggen: Den enda vägen är uppåt!

Chefredaktör Roger Andersson bloggar varje måndag.

Det blåser nya vindar. Efter sommarens högtryck kommer hösten med lite nyckfulla svängningar. Inte kallt, ibland varmt, sol i de gula höstlöven och som just nu, regn. Det liksom bestämmer sig inte.

Precis där står jag just nu. Året har varit högkonjunktur, högtryck, rekordmånga medlemmar i Betongklubben och Betong Media på topp. Betonggalan fullbokad och arbetsschemat likaså. Vi är nominerade till Årets Tidskriftsevent och till Svenska Designpriset.

I somras gjorde vi en marknadsundersökning med 26 deltagande företag. Det gav rätt mycket. Branschen tycker Betong Media ligger i framkant. Vi får bra betyg. Men vi har också höga förväntningar på oss. Alla förväntar att vi ska utvecklas och skapa plattformar som företagen har nytta av. Många företag kommer utveckla personliga möten i sin marknadsföring. Det digitala kommer öka. Betong Media måste hänga på och utvecklas. Står man stilla åker man bakåt. Neråt.

Så här står jag. Med 2019 runt knuten. Det måste komma något bra ur det här. Vi måste framåt. Uppåt. Ja, ni förstår. Ingen press. Det här är roligt. Det är de stora matcherna som får en att fortsätta. Att orka fyspassen, mjölksyran och regnet.

Trevlig måndag.