Hem Okategoriserade Vintermattor i ny förpackning

Vintermattor i ny förpackning

sover

Isovers nya vinter- och betongtäckmatta Isover Winter Mat marknadsförs som en mångsidig produkt. Den ska bland annat kunna användas som tillfälligt frostskydd över nygjuten betong.

– Nu är det enklare för montören att hantera fler mattor på samma gång. Det ger även ett mervärde i att lagringen blir mer effektiv på byggarbetsplatsen, säger Daniel Odby, produktchef Bygg på Isover, i ett pressmeddelande.

Kartongerna går att öppnas utan verktyg tack vare en perforering rakt över kartongen. En praktisk lucka i ena änden gör att det inte heller finns något behov av att dela pallen.

– Våra kunder önskade en förpackning med fler vintermattor än tidigare och därför har vi gjort ett paket som innehåller 24 st vintermattor. Det finns sex mattor i varje kartong och fyra kartonger på varje pall, säger Daniel Odby.