Hem Design Prisregn över Yasuragi i Dubai

Prisregn över Yasuragi i Dubai

Yasuragi

Yasuragi Hasseludden förärades hela fyra priser vid Haute Grandeur Global Spa Awards i Dubai. Spahotellet i Stockholm fick bland annat en utmärkelse för den nya designen.

– Jag är så stolt över att Yasuragi ännu en gång får ta emot internationella priser. Särskilt glad är jag över priset “Best Spa Design in Sweden” med tanke på den enorma investering i tid, pengar och engagemang som vi lagt ned på det nya japanska badet. Det är verkligen en design utöver det vanliga och som samtidigt har lyckats fånga kärnan i vårt varumärke Yasuragi berättar Jimmy Myhrinder, chef för det japanska badet.

Yasuragi öppnade den 1 januari efter en omfattande nybyggnation av det japanska badet. Den nya miljön är ritad av DAP Arkitekter som efter en studieresa till Japan lät sig inspireras av den traditionella japanska badkulturen och den gamla tidens kejserliga innergårdar. Man har bland annat plockat upp betongen från byggnadens ursprungliga arkitektur av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.

– Utmärkelserna är ett kvitto på att vi investerar i rätt saker. Allt syftar till att förstärka upplevelsen av Yasuragi för våra gäster, säger Sunniva Fallan Röd, vd på Yasuragi.

Haute Grandeur är ett prisinitiativ som syftar till att erkänna och belöna de bästa aktörerna inom den globala spabranschen. Tidigare i år fick Yasuragi även ta emot pris i World Luxury Spa Awards, då som ”Best Resort Spa in Europe” samt ”Best Destination Spa in Sweden”.