Hem Design Gjut egna skålar med Finja

Gjut egna skålar med Finja

skål i betong

Finja fortsätter satsningen på DIY – do it yourself, eller ”gör det själv” på svenska. På företagets hemsida finns flera projekt och utöver arbetsbeskrivningar även filmer för att illustrera hur man lyckas med betongpysslet.

– Att vi satsar mer på rörligt material är en naturlig del av vårt större digitaliseringsarbete. Vi vill självklart underlätta vid kreativa projekt och producerar därför inspirerande filmer som passar perfekt för den som önskar snabba och lyckade resultat, säger Veronica Jensen på Finja.

Nu finns en beskrivning som kompletteras nu med en kort instruktionsfilm som visar hur skålar skulpteras. Skålarna passar bra för exempelvis ljus (se bilden ovan) eller växter.

Gör det själv-beskrivningen >>