Hem Betonggalan Patrik Lindberg ny produktchef på Sto

Patrik Lindberg ny produktchef på Sto

Patrik

Hej Patrik Lindberg! Du är ny produktchef Betong på Betonggalan-sponsorn Sto. En klassisk fråga: Hur känns det?
– För att citera Ingmar Stenmark: ”De ä bar å åk”! Jag har ju bara varit aktiv i den nya rollen i dryga två månader men jag ser fram emot det och tycker det ska bli jätteroligt och spännande!

Du har ju jobbat på Sto länge i annan funktion, som produktchef för puts och färg, är det något du ser särskilt fram emot att ta tag i som produktchef betong?
– Ja, det är det faktiskt, det är mycket att grotta ner sig i för mig vad det gäller produkter och system som vi på företaget haft i sortimentet men som ju är nya för mig. Sedan är det förstås många nya kontakter som gör det levande och intressant både externa men även inom bolaget och koncernen.

Vilka projekt kastar du dig över först av alla?
– Jag håller på att göra en översyn och uppdatering av informationen på vår hemsida. Sedan finns det ju som i varje företag som håller på med utveckling av produkter och system ett antal projekt som får förbli hemliga tills vidare!

Har du varit med på Betonggalan tidigare?
– Nej, det har jag inte varit! Däremot har jag hört talas om den och sett spåren av våra deltaganden på vårt kontor, t ex fjolårets monter som nu får utgöra en snygg fond.

Vad har du för förväntningar på kvällen?
– Jag ska bara ha roligt och träffa mycket gott folk!