Hem Okategoriserade Thomas Academy lyfter säkerheten

Thomas Academy lyfter säkerheten

Thomas Betong
Carina Edblad.

Thomas Betong arbetar ständigt med att stärka säkerhetskulturen på de egna arbetsplatserna men även hos kunder och samarbetspartners.

Bolagets pågående säkerhetsvecka gör medarbetarna delaktiga i planeringen och ge er alla inom Team Thomas möjlighet att öka sitt engagemang för säkerheten. genom att medarbetarna själva är delaktiga i planeringen: ”Vilka kunskaper behöver jag i mitt arbete?”

– Säkerhetsveckan är en del av vårt proaktiva arbetsmiljöarbete för att säkerställa att vår personal mår bra, vilket bidrar till att våra produkter kan hålla högsta kvalitét och säkerställa våra leveranser, säger Carina Edblad, vd på Thomas Betong, i ett pressmeddelande.

Utbildning är en viktig del i processen för att säkerställa att alla anställda har grundläggande kunskaper om risker i arbetet och hur de kan skydda sig. Under 2018 har Thomas Betong lanserat Thomas Academy, en ny intern utbildningsportal. Under årets säkerhetsvecka 12-16 november har vikten av utbildningen och själva portalen lyfts till ytterligare en nivå.

– Det viktigaste för oss på Thomas Betong är att alla våra medarbetare kommer hem friska och hela samt att de trivs hos oss, säger Carina Edblad.