Hem Betongbruden Rapport från Betonggalan

Rapport från Betonggalan

Betongbruden

Jag hade passat på att lyxa till det med lite ledigt så jag var ledig både torsdagen och fredagen när Betonggalan skulle gå av stapeln. Väl framme på Waterfront sammanstrålade jag med sällskapet som bestod av ett par chefer och en kollega från ett annat åkeri.

Trevligt med välkomstdrink och småprat innan showen drog igång. Bra show och jag gillar också att Roger vågar vara lite uppkäftig och dela ut lite kängor till de som behöver det. 

Jag sa tidigt att jag ville gå till Craft Studios monter och kolla på deras fantastiska ringar, men efter två varvs minglande gav vi upp, vi hittade dem inte.

Vi ägnade oss åt att lyssna på musiken och prata med folk en stund istället. Jag träffade flera kända ansikten och fick en del kramar, trevligt! Efter en stund hade min ena chef fått span på var Craft Studio höll hus så vi gick dit. Jag presenterade mig som Betongbruden och det blev en stunds trevligt prat. Otroligt fina produkter har de, kolla deras hemsida!

Ända sedan förra årets gala har jag varit sugen på en Betongkeps. De tog slut innan jag hajade att de fanns på förra galan, och nu sa kollegan att hon hade sett att de fanns hos Svensk betong så vi skyndade dit. Då fanns det tre (!) kepsar kvar. För att få en så skulle man svara på en betongrelaterad fråga som man blev tilldelad. Jag blev lite full i skratt åt min fråga, för den kändes verkligen som klippt och skuren för mig!

fråga

Sammantaget så var det en jättetrevlig kväll! Mycket trevligt folk att prata med, bra musik och mycket bra arrangerat av Roger. Hatten av! Dessvärre gick det inget vidare för de jag röstade på, men stort grattis till de som vann pris! 

Fredagen spenderades i tatueringsstudion Sigil Ink & Clothing i Gamla Stan, där det ristades in en betongrelaterad tatuering. Bild och mer info finns på Instagram, men jag återkommer nog till den här i bloggen också.

Ha det fint!

Åsa “Betongbruden” Karlström