Hem Betonggalan Sika sponsrar Årets Betongforskare-priset

Sika sponsrar Årets Betongforskare-priset

Richard Malm, forskare vid institutionen för byggvetenskap
Årets Betongforskare 2018: Richard Malm, forskare vid institutionen för byggvetenskap på KTH. Foto. Boel Ferm.

Sika sponsrade priset Årets Betongforskare på Betonggalan 2018. Nu är det klart att Sika fortsätter att sponsra priset även 2019.

– Vi tycker att det är viktigt att lyfta fram forskning och forskarna eftersom innovation och utveckling är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta vara framgångsrika och för att kunna bygga en hållbar framtid, säger Maria Rappoccio, Sikas marknads- och kommunikationschef.

Sika är en världsledande tillverkare av specialkemikalier för byggbranschen och industrin. En primär del av Sikas framgångsrika forskning och utveckling bygger på ett strategiskt fokus på klart definierade kärnkompetenser. Dessa är tätning, limning, förstärkning, dämpning och skyddande av lastbärande konstruktioner.