Hem Design Bygg en isbana med murblock

Bygg en isbana med murblock

isbana

En isbana för hockey och skridskoåkning utanför dörren är en utmärkt lekplats för barn och vuxna när vinterkylan slår till. Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning för en bana formad av murblock.

– Att på ett enkelt sätt själv kunna anlägga en provisorisk isbana kan bli till glädje för barn och ungdomar. Med Murblock Fördel går bygget dessutom smidigt tack vare de praktiska och ergonomiska hålrummen som gör blocken enklare att bära, säger Veronica Jensen på Finja.

Banan skapas med Finjas murblock och en presenning. Bygg på tomten eller gemensam mark tillsammans med grannar. När isen smälter går det lätt att rulla ihop presenningen och bära bort blocken.

Banan kan kompletteras med ishockeymål och linjer kan målas på presenningen. Bänkar byggs snabbt med hjälp av överblivna block och stadiga bräder. Saknas gatlyktor kan byggbelysning vara en god idé för att fler timmar ska kunna spenderas på isen.

Här hittar du Steg-för-steg-beskrivningen >>