Hem Okategoriserade Kynningsrud bygger ut huvudkontoret

Kynningsrud bygger ut huvudkontoret

Kynningsrud

Kynningsrud Nordic Crane bygger ut lokalerna på Deltavägen i Göteborg. När företaget växer och anställer fler medarbetare behövs större utrymme och modernare faciliteter.

– Ett nära samarbete mellan våra medarbetare är något vi ska lägga mycket fokus på framöver, men vi investerar även för att kunna fortsätta att ha ett bra samarbete med våra kunder och samarbetspartners, säger vd:n Morten Heli-Hansen.

Alla kontoren placeras nu på samma våning för att öka effektiviseringen och samarbetet mellan medarbetarna. Dessutom byggs en större, modernare verkstad med förlängd smörjgrop samtidigt som omklädningsrummen och lunchrummet får ett lyft.

– Vi ser verkligen fram emot inflyttningen och invigningen som vi beräknar hålla i början av sommaren, säger Morten Heli-Hansen.