Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Det här jobbar jag med just nu!

Måndagsbloggen: Det här jobbar jag med just nu!

Chefredaktör Roger Andersson bloggar varje måndag.

Förra veckan hade vi redaktionsråd i Tidskriften Betong. Vårt redaktionsråd är en juvel, så mycket kunskap, så mycket engagemang.
Vilka som är med hittar du längst ner på följande sida.

En del i deras arbete är att utvärdera senaste numret. Vi fick betyget 4,04 av fem. Ok, men vi brukar få bättre. Här följer fem exempel på kommentarer vi fick:

  1. Flätan är mest eleganta bilder med en liten gnutta teknik. Projektet förtjänar 5++.
  2. Roligt att en teknikartikel som “Slitbetong som brobeläggning” kan vara så lättläst. Svaren på “Fråga experten” är mycket informativa och läsvärda. Omslaget?! Bättre kan ni!
  3. Mycket starkt, snyggt, varierat och lättläst nummer med 6 femmor med Karlatornet som höjdare.
  4. Bra ledare som tar upp ett viktigt ämne. Tidningen Betong är bra att “berätta hur det egentligen är”, även om sanningen ibland är obekväm för vissa.
  5. Bra lärorikt och trevligt nummer. Ledaren började bra, men föll på mållinjen genom hänvisning till granskningen av Trafikverket i nr 6 2018.

Är du intresserad av att vara med i redaktionsrådet eller delta i vår utvärderingsenkät så mejla mig så berättar jag mer: roger@betong.se

I nästa nummer skriver vi om hamnen i Norvik utanför Nynäshamn. Vi pratade även om att skildra det ”lilla” projektet, en plattrambro eller liknande för att se hur entreprenörer och konstruktörer arbetar med ett sånt projekt. Har du något tips? Ni vet var ni vänder er: roger@betong.se.

Sen måste ni boka in den 23 maj då jag ordnar betongbranschens stora framtidsdag Concrete Future. Det blir massor av inspiration om hur samhällsbyggnadsbranschen tänker framtid. Ni kan bara haka på.

Hör mer om senaste numret i podcasten Betong Live: