Hem Betongbruden Betongbruden: Förbifart, fotografering och FRO

Betongbruden: Förbifart, fotografering och FRO

Betongbruden
Jag och Boel. Foto: Boel Ferm.

Här har det varit fullt upp senaste veckan! I torsdags körde jag betongbil och levererade till Förbifarten, kul med lite omväxling till kontorsjobbandet.

Jag fick dessutom fint sällskap av Boel som fotar åt bland annat Tidskriften Betong. Hon hade fått order om att fota mig så det blev ett par timmars pyssel med det medan jag jobbade. Jättekul men ovant att vara så i fokus.

På lördagen var jag funktionär på en skidtävling, upp strax före tuppen för att vid 05.30 bege sig mot tävlingsplatsen.  Det var ett uppdrag via FRO (Frivilliga Radioorganisationen) och vi ansvarade för ljud, kommunikation och sjukvård. Solen sken och vi löste uppdraget på ett bra sätt, alla var nöjda och glada!

På söndagen var det dags att åka till Sheraton Hotell i Stockholm och High End-mässan som är en mässa för ljudnördar och ”audiofiler”. Egentligen lite väl nördigt för min okunskap men jag ville såklart ta en titt på min betongbänk som var med hos en av utställarna. Företaget heter Audionord och de är ett familjeföretag som har funnits sedan 1967. De importerar och säljer ljudutrustning av mycket hög kvalitet och det känns väldigt roligt att min bänk fick vara med och visa upp deras produkter.

Min betongbänk under och bakom ljudutrustningen.

Åsa ”Betongbruden” Karlström