Hem Okategoriserade Förändringsresa kan ge Thomas Concrete pris

Förändringsresa kan ge Thomas Concrete pris

era

För tredje året i rad prisar Brilliant Future de mest framgångsrika företagen avseende engagerade medarbetare och Thomas Concrete Group är nominerade i kategorin “Störst förändringsresa”.

Utmärkelsen baseras på medarbetarnas faktiska uppfattningar om arbetsgivaren under 2018.

– I våra studier ser vi gång på gång att företag med engagerade medarbetare har högre tillväxt. Det är människorna i en organisation som gör verklig skillnad. Framgång genom människor får affären att blomstra, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på Brillian Future.

115 företag och organisationer är med i urvalet och vinnarna presenteras den 3 april på Berns i Stockholm.

– Finalisterna i årets upplaga av EmployeeExperience Award har förstått vikten av engagerade medarbetare, kämpat för sina medarbetarrelationer, utmanat sig själva och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation, säger Sofie Johansson.