Hem Okategoriserade Här är Linotols nya vd

Här är Linotols nya vd

tom istgren

Linotol styrelse har utsett Tom Istgren till ny vd och koncernchef. Han tillträder i morgon, den 1 mars.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Tom, som har en gedigen erfarenhet inom koncernen som vuxit kraftfullt de senaste åren. Med Tom får vi in en stark kraft med erfarenhet av ledarskap med fokus på kunden och samverkan som ska ta Linotol till ytterligare nivåer, säger Örjan Hansson, styrelseordförande Linotol AB.

Sedan 2001 har Tom Istgren verkat som vd i flera bolag, bland annat elhandelsbolaget Bixia. Han är 50 år gammal och utbildad ingenjör och ekonom.

– Jag är mycket glad och smickrad att få uppgiften att fortsätta bygga Linotol och ser fram emot att få utveckla verksamheten som tidigare vd:n Michael Larsson byggt upp. Tillsammans med medarbetarna ska vi lägga upp en strategi som skapar förutsättningar för innovativa och hållbara lösningar och en fortsatt lönsam tillväxt inom den nordiska marknaden, säger Tom Istgren.

Michael Larsson efterträder från 1 mars Örjan Hansson som Linotol AB:s styrelseordförande. Örjan Hansson kommer att ansvara för ägarfrågor inom koncernen.