Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Vi ses på Concrete Future!

Måndagsbloggen: Vi ses på Concrete Future!

Jag har alltid tyckt att branschen behöver en framtidsdag. En dag designad för betongbranschen där de får veta vad som händer i övriga samhällsbyggnadsbranschen, där de kan träffas och prata med varandra, se varandras utställningar, utbyta erfarenheter.

Det ska vara riktigt bra program, det bästa som ni hört. Inspirerande, lärorikt och med affärsnytta.

Nu har jag fått ihop det. Jag är nöjd. Jag kallar dagen Concrete Future, för det är det som det handlar om. Vår framtid. Så nu är det upp till er. Boka den 23 maj på Waterfront i Stockholm. Var med som utställare, ta dit er personal, era kunder.

Kolla programmet här!

Cementa är Partner, jag söker en till. Cemex är utställare, jag har plats för fyra till.

Vi ses! I framtiden, på Concrete Future!