Hem Okategoriserade Ny affärsområdeschef betong på Sika Sverige

Ny affärsområdeschef betong på Sika Sverige

sika

Från första maj har Sika Sverige en ny affärsområdeschef betong. Han heter Daniel Jonsson och har lång erfarenhet av branschen, bland annat som försäljningschef på Sto Scandinavia. De senaste tio åren har han varit vd för Luja Betong.

– Efter tio väldigt bra år på Luja Betong är det dags för mig att hitta en ny utmaning. Det känns kul att börja hos Sika som jag vet både har en bra organisation och bra produkter. Det finns många intressanta utmaningar framöver i betongbranschen och där kommer Sika att vara en viktig del, säger Daniel Jonsson.

Sebastien Godard, vd för Sika Sweden, ser fram emot samarbetet:

– Vi är mycket glada att välkomna Daniel till Sika-familjen. Hans ledarskap och expertis inom betong kommer att vara en stor tillgång för Sikas ledningsgrupp och ytterligare stärka vår närvaro på den svenska betongmarknaden.