Hem Okategoriserade Årets Tekla-versioner är här

Årets Tekla-versioner är här

tekla

Trimble har presenterat de nya versionerna av sina programvarulösningar för byggbranschen. Med Tekla Structures 2019, Tekla Structural Designer 2019 och Tekla Tedds 2019 stöds konstruktionsprocessen för verksamheter inom bland annat prefabricerad- och platsgjuten betong genom byggbara processer.

Den uppgraderade programvaran har nya automatiska funktioner för produktion av modellbaserade ritningar och uppgraderad dataexport vid prefab-produktion för att ge en mer strömlinjeformad kommunikation och informationsöverföring i konstruktionsprocessen.

En annan förbättring gäller modellering för armering, som bockning och avkortning genom modellen, rebar set och modifieringsnivåer vilket ger en ökad intuitiv kontroll och effektivitet vid detaljering och dokumentation av förstärkt platsgjuten betong.

Arbetsflöden för platsgjuten betong (CIP) har också fått ett förbättrat verktyg för gjutenheter vilket ska göra det enklare än någonsin att skapa tillförlitliga, planerade mängdavtagningar, rapporter och ritningar. Dessutom har formverktyget uppgraderats och förenklats för ett mer detaljerat och mer effektivt arbetsflöde för formsättning.