Hem Okategoriserade Norton Clipper lanserar ny kapsåg med klinga

Norton Clipper lanserar ny kapsåg med klinga

kapsåg

Norton Clipper lanserar en ny handhållen elektrisk kapsåg och en klinga för kapning av armerad betong.

– Kapsågen CE414 350 tillsammans med diamantklingan Norton Clipper Pro Universal blir det perfekta alternativet i arbetsmiljöer där ljud- och bullernivåer är av särskilt intresse, säger Henrik Falk, försäljningsansvarig på leverantören Saint-Gobain Abrasives, i ett pressmeddelande.

CE414 350 är helt elektrisk och kräver ingen påfyllning av bränsle eller byte av filter vilket ska göra den till ett bra alternativ för både miljö och ekonomi. Vid påfrestande operationer kan vatten anslutas till kapsågen för effektivare kylning.  Vikten ligger på drygt tio kg och den elektriska motorn genererar 3,1 kW (4,2 hk) för snabb och effektiv kapning. Sågen har ett kapdjup på upp till 127 mm.

Diamantklingan Norton Clipper Pro Universal har en diameter på 350 mm och är framtagen speciellt för kapsågen CE414 350. Klingan är lämpad för kapning av armerad betong och diverse byggnadsmaterial och konstruerad för att hålla nere bullernivån (upp till 30 % ljudreduktion jämfört med en standardklinga) utan att förlora prestanda jämfört med andra klingor.