Hem Okategoriserade Ny KAM hos Mapei

Ny KAM hos Mapei

KAM

Andreas Martinsson, som kommer närmast från Finja Betong, har presenterats som ny Key Account Manager hos Mapei. Därmed kommer han att ansvara för några av Mapeis största kunder.

– Det känns riktigt bra att ha Andreas med sin mångåriga erfarenhet och kompetens ombord hos oss. Jag är övertygad om att han kommer bidra till Mapeis utveckling, säger Håkan Larsson, försäljningschef på Mapei, i ett pressmeddelande.

Andreas, som kommer att ha västra och södra Sverige som sitt arbetsfält, beskriver sig själv som “analytisk, proaktiv och tävlingsinriktad”. På Finja Betong arbetade han som specialistsäljare inom golvavjämning, fix och fog med ansvar för återförsäljarna. Under de tio senaste åren har han nästan uteslutande arbetat med försäljning inom bygg på olika sätt, bland annat på Beijer och Bostik.

– Min känsla är att erfarenheten från dessa tjänster har gett mig en god övergripande förståelse för hur branschen och de tekniska produkterna och systemen fungerar, säger Anderas Martinsson och fortsätter:

– Det finns många utmaningar, men en jag initialt ser som extra viktig är hur jag på ett effektivt och snabbt sätt skall höja marknadens medvetandegrad om den fantastiska bredd Mapei har i sitt sortiment. Lyckligtvis finns det mycket goda förutsättningar för detta då Mapei är en stor stark internationell aktör som ligger långt fram i den tekniska utvecklingen.