Hem Betongbruden Betongbrudens häst till änglarna

Betongbrudens häst till änglarna

häst

BetongbrudenVeckans blogg skrivs från sjuksängen. I söndags kände jag att jag hade lite jobbigt att andas, jag har lindrig astma så jag tänkte inte mer på det.

Det höll i sig och på måndag em började jag känna mig hängig. Att köra hem från jobbet blev en pärs. Väl hemma konstaterade jag att jag hade feber vilket förklarade den tuffa resan hem. Jag är extremt känslig för feber, för mig är det “billig fylla” redan vid 37 grader. Jag ringde chefen och förklarade att det inte blir något jobb dagen därpå. Det blev inget jobb onsdag-torsdag heller. Det var en riktigt grinig luftvägsinfektion jag åkte på, och jag som är dålig på att göra ingenting fick nu ge mig och inse att stå upp mer än två minuter åt gången inte var möjligt.

Jag är ändå tacksam att den kom nu i början av veckan, för då har den förhoppningsvis gett med sig när det är dags för Betongkryssningen på lördag. Denna kryssning har jag och en tjej som kör åt Thomas betong arrangerat i syfte att vi som har nåt intresse av eller jobbar med betong ska kunna göra något annat än bara jobba ihop. Vi är ett gäng som ska åka och alla verkar lika förväntansfulla så det kan bli skoj! Det pratas även om att vi borde bli bättre på att fixa after works så vi får se vad som händer.

En annan väldigt rolig grej som har hänt är att Nordisk Film TV har mottagit en av mina betonghästar (se bilden ovan) och den har skänkts till en familj som har fått hjälp av Sofias änglar! Sofias Änglar hjälper människor i kris med tröst och sina hantverkskunskaper. Det är olika livsöden där människor med allt från svårt sjuka barn till att ha mist sin livskamrat i en olycka får hjälp att renovera eller anpassa sin bostad och verktyg för att underlätta den nya vardagen. Jag är jätteglad och stolt över att min betongkonst får vara med i det fantastiska programmet!

Hoppas att ni får en fin helg!

Åsa “Betongbruden” Karlström