Hem Hållbarhet Finja satsade hållbart 2018

Finja satsade hållbart 2018

finja

Finja har presenterat 2018 års hållbarhetsrapporter för Betong och Prefab. De visar att Finja fortsätter att investera i energieffektivare uppvärmning, utbyggnationer och uppdateringar av anläggningar liksom på satsningar på fossilfri tillverkning.

– Finja är ett familjeföretag och hållbarhetsfrågor ligger oss därför varmt om hjärtat, säger Veronica Jensen, pressansvarig på Finja.

Utöver redan nämnda satsningar har företagen under 2018 presenterat miljövarudeklarationer, EPD:er, för flera av produkterna.

– Vi ser till kommande generationer och när vi nu har våra hållbarhetsrapporter klara kan vi konstatera att vi tagit flera viktiga steg framåt under 2018. Vi är stolta över våra medarbetare som dagligen jobbar för att nå våra mål som vi presenterar i hållbarhetsrapporterna, säger Veronica Jensen.

Vill du läsa rapporterna hittar du dem på finja.se (länk)