Hem Okategoriserade Pallplats för Thomas Betong

Pallplats för Thomas Betong

sofie
Sofie Johansson, chefsanalytiker på Brilliant Future.

eraNär Brilliant Future, för tredje året i rad, uppmärksammade de mest framgångsrika företagen avseende engagerade medarbetare kom Thomas Concrete Group på en tredjeplats i kategorin ”Störst förändringsresa”.

Utmärkelsen baseras på medarbetarnas faktiska uppfattningar om arbetsgivaren under 2018.

– I våra studier ser vi gång på gång att företag med engagerade medarbetare har högre tillväxt. Det är människorna i en organisation som gör verklig skillnad. Framgång genom människor får affären att blomstra, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på Brilliant Future.

115 företag och organisationer från hela världen var med i urvalet och vinnarna presenterades på Berns i Stockholm.

– Finalisterna i årets upplaga av EmployeeExperience Award har förstått vikten av engagerade medarbetare, kämpat för sina medarbetarrelationer, utmanat sig själva och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation, säger Sofie Johansson.