Hem Okategoriserade Kulan i luften hos Mapei

Kulan i luften hos Mapei

Mapei CUp

Med målet att starta upp en cup för kunder över hela Norden anordnar Mapei fotbollsturneringar i Göteborg och Stockholm under maj månad.

– Vi vill satsa på ett event som vi är starkt förknippat med så det känns helt rätt att vi arrangerar vår alldeles egen fotbollscup. Vi på Mapei är stolta över att så många av våra kunder väljer att delta, vi hade en hög ambitionsnivå att attrahera våra kunder från hela Sverige och det tycker jag att vi har lyckats med, säger Niklas Tjeder, vd på Mapei AB.

Den första upplagan av Mapei Cup äger rum på Serneke Arena i Göteborg den 17 maj. Arenan fylls av Mapeis kunder från hela byggbranschen och lag som består bland annat av plattsättare, snickare, golvläggare, betongarbetare och butikspersonal från Mapeis återförsäljare. Det vinnande laget får åka till Italien som VIP-gäster och se Mapeis eget fotbollslag U.S. Sassuolo i en Serie A-match på Mapei Stadium under hösten.

– Tanken vi har är att detta ska bli en årlig tradition som ska växa sig större och till slut bli en stor fotbollscup för våra kunder i hela Norden. Det är med glädje och entusiasm som vi ser fram emot att få genomföra Mapei Cup 2019,  säger Niklas Tjeder.

Veckan efter, den 24 maj,  är det huvudstadens tur då Mapei Cup i Stockholm äger rum på Kärrtorps IP.

Mapei, som grundades 1937 i Milano, och är en av världens största leverantörer av fästmassor och byggkemiska produkter. Koncernen har 87 dotterbolag och 81 produktionsanläggningar i 35 länder.