Hem Okategoriserade Finja Betong och Achoice i samarbete

Finja Betong och Achoice i samarbete

hus
Foto: Finja.

Genom ett samarbete mellan husföretaget Achoice och Finja Betong kan husköpare skapa sitt drömhus från grunden med produkter från Finja. Genom ett webbaserat och enkelt planeringsverktyg kan kunden designa sitt eget hus.

– Tillsammans med Achoice ger vi alla husköpare möjligheten att bo i hus byggda av trygga och hållbara material som ger ett bra inomhusklimat, säger Veronica Jensen på Finja.

Med Finja Betongs breda produktutbud och Achoice kreativa verktyg går det att skapa, modifiera och lägga till i befintliga husmoduler och på så vis skapa ritningar med olika planlösningar och utseende. Ritningen sparas i verktyget inför mötet med arkitekter som samarbetar med Achoice för att ta projektet vidare. Även den putsade fasaden går att anpassa.

– Med ett murat och putsat hus kan du skapa ett drömboende som håller hela livet, säger Veronica Jensen.