Hem Okategoriserade Två veckor kvar till Concrete Future!

Två veckor kvar till Concrete Future!

concrete future

Nu är det bara två veckor kvar till betongbranschens nya kunskapsdag Concrete Future den 23 maj på Waterfront i Stockholm.

De olika programpunkterna följs upp med 15 minuters panelsamtal och nu är alla panelerna klara. Vi bjuder på följande namnkunniga personer: Fredrik Holst, divisionschef Samhällsbyggnad, RISE, Håkan Wifvesson, vd, Swerock, Magnus Ohlsson, vd, Cementa, Patrik Ingelsten, marknadskommunikatonsansvarig, Thomas Betong, Jenny Sander, HR-chef, Cementa, Carl-Johan Appelberg, marknadschef, Kynningsrud Prefab, Stefan Sandelin, utvecklingschef, Cementa, Magnus Fridvall, divisionschef, Abetong och Helen Spalding, kommunikatör, Strängbetong.

Ämnena vi tar upp är hållbarhet, marknad, rekrytering, forskning och byggkostnader.

Anmäl dig här!

Välkomna!