Hem Okategoriserade Lionotol levererar till logistikstation i Bromma

Lionotol levererar till logistikstation i Bromma

Logistikbyggnad

Linotol har konstruerat och producerat 7000 kvm entresoler och 18 000 kvm tvådelad bottenplatta för en logistikbyggnad i Bromma i Stockholm. Den ena halvan står på mark med stålfiber och den andra kombinationsarmerade står på fribärande platta.

– För att få kontroll på de uppdelade tolv gjutetapperna satte vi upp en betongstation i direkt anslutning till byggnaden, vilket underlättade när mängdjusteringar av stålfiber behövde göras samt att det ligger i linje med vårt hållbarhetstänk när det är praktiskt möjligt, säger Linotols entreprenadingenjör Elias Edwardsson.

Fastighetsförvaltaren NSF II Distreal Stockholm är beställare och NREP Logicenters entreprenör. En av hyresgästerna är Systembolaget är som har varit med från början i planeringen för att anpassa sin del av verksamheten på bästa sätt.