Hem Hållbarhet Hållbar mötesplats i Norra Djurgårdsstaden

Hållbar mötesplats i Norra Djurgårdsstaden

showroom

S:t Eriks har öppnat ett showroom i Norra Djurgårdsstaden där det går att se och känna på allt från betongprodukter till takpannor med integrerade solceller. Showroomet är tänkt som en mötesplats för arkitekter, konsulter och entreprenörer och andra med intresse för hållbara material.

– Med vårt nya showroom vill vi göra det ännu enklare för våra kunder att välja rätt material och kulör till sina projekt, och vi hoppas att det kommer att bli en naturlig mötesplats för bland andra arkitekter, projektledare, konsulter, beställare och entreprenörer, säger Patrik Olsson, försäljnings- och marknadsansvarig på S:t Eriks.

Norra Djurgårdsstaden är ett stadsutvecklingsprojekt i före detta hamn- och industriområden i de nordöstra delarna av Stockholms innerstad.