Hem Okategoriserade Finja lanserar garageprojekt

Finja lanserar garageprojekt

garage

Finja Betong lanserar fyra filmer som ingår i satsningen på rörliga arbetsanvisningar.  

– Våra rörliga arbetsanvisningar för badrum, där vi visar hur våra produkter steg för steg används vid en badrumsrenovering, är uppskattade. Att vi nu lanserar fyra nya filmer, blir en naturlig fortsättning, säger Veronica Jensen på Finja.

Steg för steg går anvisningarna igenom de olika arbetsmomenten för ett garage ska muras och putsas: Gjuta grund, Mura väggar, Putsa fasad och Putsa invändigt. Finja erbjuder professionella rörliga arbetsanvisningar helt i 3D för att tydliggöra hur produkterna används i de olika arbetsmomenten.

– Tillsammans med vår nya DIY-beskrivning hoppas vi förenkla för både de som själva önskar mura och putsa sitt garage och de som tar en hantverkare till hjälp, säger Veronica Jensen.

Finjas nya DIY-beskrivning har en komplett materialspecifikation för ett murat och putsat dubbelgarage. Man kan lägga alla projektets ingående produkter, i rätt mängd, med ett klick i inköpslistan.

Det går även att ändra mängd per produkt om man till exempel vill bygga större än beskrivningen anger eller dra av för material man redan har. Beskrivningen kan sedan skrivas ut och tas med till en återförsäljare för inköp.