Hem Okategoriserade Prefabbyggarna – nytt bolag i prefabbranschen

Prefabbyggarna – nytt bolag i prefabbranschen

Prefabbyggarna

Prefabbyggarna i Mälardalen AB är namnet på ett nytt bolag i prefabbranschen. Siktet är inställt på totalentreprenader med optimerade processer och långsiktiga partnerskap.

– Att få chansen att lägga grunden till någonting helt nytt tillsammans med det här kompetenta gänget är en stor ära för mig. Mina medarbetare hör till de allra mest kompetenta i hela branschen och jag känner mig full av tillförsikt inför allt spännande som vi kommer att uträtta tillsammans framöver, både på kort och lång sikt, säger Prefabbyggarnas vd Peter Aronsson.

Prefabbyggarna har sitt huvudkontor i Örebro och består, förutom Peter Aronsson, av
säljaren Martin Gustafsson, konstruktören Robert Gustafsson och projektledarna Henrik Ljung, Andreas Löfstedt och Mats Brink som alla kommer närmast från Prefabsystem Entreprenad AB i Nacka. Tillsammans har de över 125 års erfarenhet av olika faser i ett byggprojekt hos tongivande branschaktörer som Finja Prefab, Strängbetong, Contiga, Peab och Skanska Stomsystem.

Fokus ligger på att ta fram optimala stomlösningar genom skräddarsydda totalentreprenader för varje projekt. Affärsidén bygger på att etablera starka partnerskap som drivs framåt genom engagemang, förtroende, innovation och genomtänkta lösningar. Prefabbyggarna är en oberoende aktör med ett stort nätverk i Sverige och utlandet, vilket ska ge möjligheter till flexibilitet och effektivitet.

– Jag ser vidare fram emot att vidareutveckla samarbetet med tidigare kontakter och inte minst mot att inleda nya, givande partnerskap, säger Peter Aronsson.