Hem Betongbruden “En konkurs räcker inte”

“En konkurs räcker inte”

Betongbruden

Nu äntligen kan jag berätta det som vi i betongtransportbranschen har vetat om ett bra tag.
 Betonglarsson AB gick i våras i konkurs. Det finns lika många teorier om varför som det finns folk i branschen så jag ser ingen mening med att skriva något om det, förutom det uppenbara att det gick åt mer pengar än det kom in.

Det har varit en imponerande mängd rykten, skvaller och skitsnack om detta. 

För ett par år sedan såldes Betonglarsson och vi fick då en ny vd, Pär Roslund. Det som har hänt nu är att vi gick i konkurs varpå Pär köpte ett företag som heter SKB Transport AB. SKB köpte sedan inkråmet i Betonglarsson och sedan ombildades SKB Transport AB och heter numera Bardes Transport AB, vilket är vårt permanenta namn. (Bardes är den äldsta kända benämningen på Bålsta där åkeriet har sitt säte).

I samband med detta har vi även flyttat till lokaler som är mycket bättre anpassade till våra behov. 

Förutom en handfull personer som valde att gå vidare till nya arbeten så har de flesta stannat kvar och ger det nya företaget en chans. Starten har tveklöst varit lite skakig, med en hel del krångel men vi har samarbetat så gott vi har kunnat och löst situationer som har uppstått. Jag personligen har precis som många andra en del synpunkter på hur Betonglarsson har drivits men jag tycker ändå att det är självklart att ge Bardes en chans. Som jag har sagt förut känns det som att jag har hittat hem, så en konkurs räcker inte för att bli av med mig.

Välkomna att följa oss på Instagram som bardestransport eller på Facebook (Bardes Transport AB). Det ska bli spännande att se vad framtiden har att ge!