Hem Okategoriserade Nya ansikten hos Abetong

Nya ansikten hos Abetong

Mathias Andersson och Olof Rydman
Mathias Andersson och Olof Rydman. Foto: Abetong.

Abetong har förstärkt med två nya säljare i södra Sverige. Olof Rydman och Mathias Andersson har tillträtt på marknadsområde Hus Syd.

– Betong är hållbart, pålitligt och spännande. Enligt min mening det bästa materialet för bostadsbyggande. Under min utbildning till civilingenjör läste jag alla kurser som fanns om betong och gjorde faktiskt min praktik på Abetong i Växjö, säger Olof Rydman som har stor erfarenhet av betongbranschen från sina tidigare arbeten på NCC, Sydsten och närmast Gripen Betongelement.

Till sin glädje har han märkt att många av arbetskamraterna från hans tid som praktikant i Växjö fortfarande är kvar i företaget.

– Det tycker jag vittnar om att man trivs. Men jag tycker också att Abetong utvecklar verksamheten hela tiden och satsar långsiktigt. Abetong Online till exempel är ju ett riktigt bra verktyg som man precis utvecklat och lanserat.

Mathias Andersson har jobbat som konstruktör och teknisk projektledare men är ny i branschen:

– Jag jobbade tidigare lite mittemellan bygg och maskin, så det känns inte som om steget är så jättelångt till byggbranschen. Jag gillar att bygga stort och det här känns ändå likt det jag jobbade med tidigare.

Den närmaste tiden kommer Mathias Andersson att åka till Abetongs sex fabriker för att lära sig tillverkningsprocessen.

– Jag besöker också byggen och tittar på våra montage. Det är jättenyttigt att prata med folk på byggena och får reda på vad som fungerar och inte fungerar. Sedan räknar jag faktiskt på några jobb också.