Hem Okategoriserade Nytt avtal för Finja Prefab

Nytt avtal för Finja Prefab

ställverksbyggnad
Foto: Finja.

Finja Prefab är överens om ett treårigt ramavtal med Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö. Det gäller uppförandet av ställverksbyggnader till Eskilstuna och Strängnäs kommun och omfattar nyckelfärdiga kontrollbyggnader i prefabricerad betong i två möjliga utföranden.

– Med vårt helhetskoncept för kraftanläggningar får man säkra och nyckelfärdiga ställverksbyggnader av betong. De är robusta och tåliga med litet underhållsbehov och kan byggas i olika brandklasser, säger Kaj Grönvall, vd för Finja Prefab, i ett pressmeddelande.

I projektet ingår bland annat projektering, elementproduktion, platsbyggda bottenplattor, montage av element och stomkomplettering. Enligt planen ska det byggas byggas 3-5 byggnader per år och den första projektet inleds nu i september.