Hem Hållbarhet Tunga nomineringar för betongarhallbart.se

Tunga nomineringar för betongarhallbart.se

Designpriset

Svensk Betongs webbplats Betong är hållbart, som lanserades i början av 2019, har nominerats till både Svenska Designpriset 2019 och Publishingpriset 2019 inom kategorin Digital respektive Webbplatser – Information.

Syftet med betongarhallbart.se är att på ett enkelt och lättillgängligt sätt bidra till ökad kunskap om betong och hållbarhet – vår tids viktigaste byggmaterial. På sajten finns information om hållbarhetsarbetet i betongbranschen och vad medlemsföretagen i Svensk Betong gör idag för att reducera klimatpåverkan. Viktig kunskap om ett tungt material på ett lätt sätt för att tillsammans nå längre.

Vinnaren av Svenska Designpriset 2019 utses genom röstning och den 2 september och en vecka framåt kan du rösta fram din favorit. Gillar du betong och hållbarhet är valet lätt!

Rösta på designpriset.se >>