Hem Okategoriserade “En projektledningens Alexander Isak”

“En projektledningens Alexander Isak”

Kevin Cicek
Kevin Cicek. Foto: Linotol.

Betonggalan 2019Bland de nominerade i den prestigefyllda kategorin Ung & Tung på Betonggalan finns Linotols Kevin Cicek, 22. Han har drivit projekt i flermiljonersklassen redan innan han tagit sin examen.

– Kevin är extremt ambitiös och målinriktad, säger Linotols entreprenadchef Wiktor Holstenson.

Innan Kevin Cicek började på Linotol jobbade han extra som yrkesarbetare och projektledare under tiden för sin utbildning till byggingenjör vid Örebro Universitet. Under det senaste året har han varit platschef på Linotols entreprenad vid Lidls nya lager i Örebro. Komplexiteten i projektet är stor då det med en tysk beställare gäller att förhålla sig till både tyska normer och svenska regler, något som enligt uppgift sköts med bravur.

– Kevin är en projektledningens Alexander Isak för att prata i fotbollstermer, säger Wiktor Holstenson.

Betonggalan äger rum den 21 november på Waterfront i Stockholm och de övriga nominerade i Ung & Tung-kategorin är Betongindustris fabrikschef Max Lindeskog, BIM-samordnaren Linnéa Lepistö på Peab och WSP:s brokonstruktör Jenny Andersson.

Läs mer om de nominerade här >>