Hem Design Enkelt att gjuta rabarberblad i betong

Enkelt att gjuta rabarberblad i betong

rabarberblad i betong
Foto: Finja.

Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning för dig som vill gjuta med hjälp av rabarberblad. Oavsett tidigare erfarenhet av betong är det både enkelt och roligt.

Beskrivningen innehåller instruktioner som stegvis förklarar alla arbetsmoment från blad till färdigt fat. På finja.se finns också en instruktionsfilm som visar alla momenten och en komplett materialspecifikation som med ett klick läggs i inköpslistan.

– Att ta hjälp av rabarberblad är ett av de vanligaste sätten att börja när det kommer till att bekanta sig med betong och gjuta själv. Eftersom materialet är frostbeständigt och vattentätt klarar ett rabarberfat av betong att ligga kvar i trädgården över vintern och utgör därmed ett vackert blickfång året runt, säger Veronica Jensen på Finja i ett pressmeddelande.

Med rabarberbladen går det till exempel skapa ett fågelbad att placera i rabatten eller ett fruktfat att pryda trädgårdsbordet med. Ett fint rabarberfat i betong är också en uppskattad present.