Hem Okategoriserade Svensk Betong på Nordic PropertyExpo

Svensk Betong på Nordic PropertyExpo

Nordic PropertyExpo 2019

Svensk Betong vill få fler att efterfråga klimatförbättrad betong och sätta fart på klimatomställningen. Som första gemensamma aktivitet i region Väst deltar Svensk Betong tillsammans med medlemsföretagen i regionen på fastighetsmässan Nordic PropertyExpo.

Mässan äger rum 15-16 oktober på Svenska Mässan i Göteborg och vänder sig till målgrupper som arkitekter, kommuner, fastighetsägare, konstruktörer, arkitekter, samhällsbyggare etc. Parallellt pågår även arkitektmässan Nordic Architecture Fair och syftet är att skapa en monter som lockar många besökare.

Svensk Betong har monter B10:19 och håller även ett föredrag på öppen scen lila på onsdagen den 16 oktober kl. 14.20-14.40. Rubriken är ”Klimatförbättrad betong – lågt hängande frukt för hållbart byggande!” och föredragshållare är Helena Karlsson, Svensk Betong, och Mats Karlsson, Thomas Betong.

Båda mässorna har fri entré och vi länken nedan kan du hämta din entrébiljett till Nordic Property Expo.

Hämta din entrébiljett här >>

Tipsa gärna kollegor och andra som gillar betong och hållbarhet!