Hem Arkitektur Pernilla Kindell tillbaka på Reflex

Pernilla Kindell tillbaka på Reflex

Pernilla Kindell
Pernilla Kindell. Foto: 1001bild.se.

Ett nygammalt namn på Reflex Arkitekter, Pernilla Kindell, blir ansvarig för det nystartade kontoret i Göteborg.

– Det känns så kul att Reflex äntligen kommer till Göteborg! Det är rätt tajming just nu eftersom det är mycket som byggs i regionen. Dessutom har Reflex redan tagit en position med två fina projekt (Kineum och MiMo) som snart ska byggas, säger Pernilla Kindell.

De stora uppdragen har lett till förfrågningar om fler projekt och nu gör Reflex en satsning med ett nytt kontor på Kungsportsavenyn och rekryteringar av fler arkitekter.

Pernilla Kindell arbetade som kvalificerad handläggare på Reflex i nio år innan hon flyttade till Göteborg där hon varit anställd på flera arkitektkontor. De senaste åren har hon drivit egen verksamhet i Klok Arkitektur.

– Som ansvarig för Göteborgskontoret blir hon en viktig del i vår västsvenska expansion. Vi ser många möjligheter och det ska bli spännande att se vårt kontor växa i Göteborg, säger Marco Testa, Reflex Arkitekters vd.